Haarweb onbetrouwbaar!

Plaats hier je topic!
Post Reply
Hairfollicle
Posts: 2
Joined: Wed Jun 22, 2016 2:55 pm

Haarweb onbetrouwbaar!

Post by Hairfollicle » Wed Jun 22, 2016 4:08 pm

Ja helaas is haarweb enorm gecorrumpeerd en onbetrouwbaar geworden.

Ik ben reeds jaren lid van haarweb, eigenlijk al ruim 10+ jaar en heb de laatste jaren gezien dat deze site compleet overgenomen is door o.a. Esteworld.

Mensen worden continu slinks door de moderators (o.a. AnthonieH ) via mail geadviseerd ga naar die en die kliniek. Vooral hun sponsoren dus.

Haarwebbers die echt iets te zeggen hebben worden verbannen of hun berichtje wordt slinks snel verwijdert midden in de nacht of vroege ochtend.
Ze zijn zelf niet gediend van commentaar en laatst werd iemand verrot gescheld als zijnde PVV ér en dit bericht werd uiteindelijk verwijdert zonder excuses te bieden aan dit lid. Ronduit schandalig. :evil:

Nog iets leuks om te weten de moderatoren gebruiken dubbele accounts om mensen zogenaamd onafhankelijk te adviseren.
Zo blijkt een belangrijk haarweb lid "Limbo" genaamd zich voor te doen als zijnde een ex-klant van een bepaalde minder goede kliniek maar eigenlijk is hij zelf moderator. Deze post duizenden berichtjes per jaar als een soort onafhankelijk lid... Sterker nog het account van Limbo is de belangrijkste moderator AnthonieH hoogstwaarschijnlijk zelf. Hoe fout is dit?? :x
Dus wees gewaarschuwd en lees het haarweb zeer kritisch na en laat je niet al te veel beinvloeden door de meningen van bepaalde leden.

Zijn er meerdere leden o.a. hier op dit forum die deze mening ook delen?

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 9
Joined: Fri Jul 11, 2014 5:10 pm

Re: Haarweb onbetrouwbaar!

Post by admin » Mon Jul 04, 2016 7:34 pm

Dit weten heel veel mensen al lang.

Dank voor je bevestiging.

Post Reply