Ervaringen Esteworld

Plaats hier je topic!
Post Reply
vanderWiel
Posts: 1
Joined: Tue Apr 14, 2015 2:30 pm

Ervaringen Esteworld

Post by vanderWiel » Tue Apr 14, 2015 2:35 pm

Hoi, is er iemand die ervaringen heeft met Esteworld? Op Haarweb lees ik alleen maar positieve verhalen, maar probleem is dat haarweb wordt gesponsord door Esteworld.

User avatar
Francois
Posts: 13
Joined: Wed Aug 06, 2014 6:59 pm

Re: Ervaringen Esteworld

Post by Francois » Tue Apr 14, 2015 8:34 pm

Sterker nog Haarweb wordt beheerd door een mederwerker van Esteworld, vandaar al die positieve verhalen over Esteworld op haarweb.

Betreft Esteworld zelf, ja wat kan je er over zeggen. Esteworld is een soort haartransplantatiefabriek. Probleem is je weet niet door wie je behandeld gaat worden. Risico is aanwezig dat je geopereerd wordt door een ongeschikt persoon.
James Dean had hair transplant

DrPiet
Posts: 4
Joined: Sat Apr 18, 2015 8:42 am

Re: Ervaringen Esteworld

Post by DrPiet » Tue Dec 29, 2015 8:22 pm

Haarweb heeft zijn ziel verkocht aan Esteworld.

Hairfollicle
Posts: 2
Joined: Wed Jun 22, 2016 2:55 pm

Re: Ervaringen Esteworld

Post by Hairfollicle » Wed Jun 22, 2016 3:13 pm

Ja helaas is haarweb enorm gecorrumpeerd en onbetrouwbaar geworden.

Ik ben reeds jaren lid van haarweb, eigenlijk al ruim 10+ jaar en heb de laatste jaren gezien dat deze site compleet overgenomen is door o.a. Esteworld.

Mensen worden continu slinks door de moderators (o.a. AnthonieH ) via mail geadviseerd ga naar die en die kliniek. Vooral hun sponsoren dus.

Haarwebbers die echt iets te zeggen hebben worden verbannen of hun berichtje wordt slinks snel verwijdert midden in de nacht of vroege ochtend.
Ze zijn zelf niet gediend van commentaar en laatst werd iemand verrot gescheld als zijnde PVV ér en dit bericht werd uiteindelijk verwijdert zonder excuses te bieden aan dit lid. Ronduit schandalig. :evil:

Nog iets leuks om te weten de moderatoren gebruiken dubbele accounts om mensen zogenaamd onafhankelijk te adviseren.
Zo blijkt een belangrijk haarweb lid "Limbo" genaamd zich voor te doen als zijnde een ex-klant van een bepaalde minder goede kliniek maar eigenlijk is hij zelf moderator. Deze post duizenden berichtjes per jaar als een soort onafhankelijk lid... Sterker nog het account van Limbo is de belangrijkste moderator AnthonieH hoogstwaarschijnlijk zelf. Hoe fout is dit?? :x
Dus wees gewaarschuwd en lees het haarweb zeer kritisch na en laat je niet al te veel beinvloeden door de meningen van bepaalde leden.

Post Reply